ساختمان پزشکان+

شما در حال حاضر اینجا هستید :

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه اطلاعات درمانی اطلاعات پزشکی مبتلایان به نقرس بخوانند

به کانال تلگرام بپیوندید

Join Our Telegram Channel

مبتلایان به نقرس بخوانندافزودن دیدگاه

محققان نیوزیلندی می گویند نوشیدنی های شیرین را نیز باید به فهرست مواد غذایی که موجب درد و رنج بیشتر مبتلایان به نقرس می شود، افزود.

به گزارش راستینه به نقل از جام جم آنلاین گوشت قرمز، غذاهای دریایی و مشروبات الکلی به علت آثارشان در افزایش سطح اسید اوریک و ابتلای افراد به نقرس کاملا شناخته شده هستند اما محققان دانشگاه های «اوتاگو» و «اوکلند»  نیوزیلند به تازگی به وجود یک گونه ژن انسانی پی بردند که بر اثر مصرف نوشیدنی های شیرین می تواند اثر زیان آوری داشته باشد.

پروفسور «تامی میرمان» از اساتید بیوشیمی دانشگاه «اوتاگو» می گوید زمانی که این گونه ژنی «SLC2A9» به درستی فعالیت کند، می تواند به انتقال اسید اوریک به خارج از جریان خون و تسریع خروج آن از طریق کلیه ها کمک کند اما وقتی افراد با این گونه ژنی، نوشیدنی های شیرین مصرف می کنند، عملکرد آن وارونه می شود به گونه ای که اسید اوریک به سیستم گردش خون بدن منتقل می شود و خطر نقرس در افراد افزایش می یابد.

این محقق می گوید: به این ترتیب نه تنها شکر، اسید اوریک خون را افزایش می دهد بلکه به طور مستقیم در خروج اسید اوریک از کلیه ها نیز تاثیر می گذارد بنابراین افراد مبتلا به نقرس علاوه بر مصر داروهای تجویز شده باید از مصرف نوشیدنی های شیرین خودداری کنند.(واحد مرکزی خبر)

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

اطلاعات دارویی

عوارض جانبی ناپروکسن

موارد استفاده و عوارض ناپروکسن

اطلاعات پزشکی

موارد عجیبی که به کلیه های شما صدمه می زنند

موارد عجیبی که به کلیه های شما صدمه می زنند!

اطلاعات پزشکی

سنگ های کلیه

سنگ های کلیه و درمان آن ها

اطلاعات پزشکی

سرطان روده

سرطان روده چیست ؟ علائم و نشانه های سرطان روده بزرگ

اطلاعات پزشکی

روماتیسم

روماتیسم و دیگر مشکلات مفصلی

تغذیه و سلامتی

غذای مضر برای قلب

بدترین غذاها برای قلب شما

اطلاعات پزشکی

۱۵ دلیلی که باعث آسیب دیدن کلیه می شود

تغذیه و سلامتی

خواص و فواید درمانی سیر چیست؟ عوارض و خطرات آن کدام اند؟

اخبار

خواص و فواید درمانی توت فرنگی

نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *