ساختمان پزشکان+

شما در حال حاضر اینجا هستید :

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه سلامتی تغذیه و سلامتی گوشت مرغ برای کاهش خطر سرطان

به کانال تلگرام بپیوندید

Join Our Telegram Channel

گوشت مرغ برای کاهش خطر سرطانافزودن دیدگاه

متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف گوشت مرغ در دوران نوجوانی می‌تواند از بروز فاکتورهای پیش‌سرطان و در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده در سنین بالاتر جلوگیری کند.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، در این مطالعه که روی نزدیک به ۲۰ هزار داوطلب صورت گرفته مشخص شد: افرادی که در دوران نوجوانی مقدار بیشتری گوشت مرغ مصرف می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

 

نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که جایگزین کردن گوشت ماهی و مرغ حداقل در یک وعده غذایی به جای گوشت قرمز می‌تواند تا حدود ۴۰ درصد احتمال ابتلا به بیماری‌های روده‌ای را کاهش دهد.

 

یکی از متخصصان در این مطالعه گفت: در میان سرطان‌های مختلف، سرطان روده بیشتر تحت تاثیر رژیم غذایی است.

 

مطالعات پیشین حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز فرآوری شده، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

 

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، نتایج این مطالعه در مجله «اپیدمولوژی» منتشر شده است.

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

تغذیه و تناسب اندام

کاهش وزن

قدرت ترکیب مواد غذایی برای کاهش وزن!

اطلاعات پزشکی

سندرم روده تحریک پذیر

سندرم روده تحریک پذیر (IBS) چیست؟

سایر مطالب

راهکارهایی برای باهوش شدن

راهکارهایی برای باهوش شدن، هوشیاری و تمرکز دقیق

اطلاعات پزشکی

اجتناب از بالا و پایین رفتن سطح قند خون

اجتناب از بالا و پایین رفتن سطح قند خون!

اطلاعات پزشکی

افسردگی پس از زایمان

افسردگی پس از زایمان ٬نشانه ها و درمان آن

اطلاعات پزشکی

موارد عجیبی که به کلیه های شما صدمه می زنند

موارد عجیبی که به کلیه های شما صدمه می زنند!

اطلاعات پزشکی

12 نشانه ابتلا به بیماری های قلبی

۱۲ نشانه ابتلا به بیماری های قلبی

اطلاعات پزشکی

عادات بدي كه به مغز صدمه مي زنند

عادات بدي كه به مغز صدمه مي زنند

اطلاعات پزشکی

دروغی که نباید به پزشک خود بگویید

۱۲ دروغی که نباید به پزشک خود بگویید!

نظرات کاربران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *