سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

ورزش هایی برای درمان چاقی موضعی

چاقی موضعی یکی از مشکلات رایج است که پزشکان توصیه می‌کنند برای درمان آن از همان روش‌های متداول درمان چاقی (رژیم و ورزش) استفاده شود.

انجام مرتب این ورزش‌ها در صبح و شب به سوختن چربی این منطقه و افزایش قوام عضلانی آن کمک می‌کند. بهتر است این ورزش‌ها را هر روز صبح وقتی از خواب بیدار می‌شوید و هر شب قبل از اینکه بخوابید، انجام دهید. البته افرادی که مشکلات ستون فقرات یا محدودیت حرکتی در ناحیه کمر دارند و همین‌طور افرادی که از مشکلات قلبی و تنفسی رنج می‌برند، بهتر است پیش از انجام این ورزش‌ها با پزشک خود مشورت کنند و سپس در صورت تجویز پزشک، بسیار با دقت و آرام و با دامنه حرکتی محدود و کوتاه این کار را انجام دهند.

دراز و نشست پا روی صندلی: مثل تصویر روی زمین قرار بگیرید و پاهای خود را روی یک صندلی یا میز قرار دهید، طوری که زاویه پا ۹۰ درجه باشد.obese دست‌ها را در امتداد بدن نگه دارید و آرام سر و تنه را از زمین جدا کنید و تا ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا بیایید؛ یعنی تا جایی که فقط انقباض را احساس کنید. ۱ ثانیه در حالت انقباض بمانید و پایین بروید و دوباره این حرکت را تکرار کنید. این حرکت را در ۳ تا ۴ ست و هر بار ۱۵ تکرار انجام دهید. این حرکت باعث شکل‌گرفتن عضلات بالا تا وسط شکم می‌شود و یکی از بهترین حرکات است.

چرخش دایره‌ای پاها: مثل تصویر روی زمین دراز بکشید. دست‌ها را در امتداد بدن محکم روی زمین قرار دهید و هر دو پا را به هم بچسبانید و بالا بیاورید و آرام به شکل یک دایره بچرخانید و تا ۱۰ ثانیه ادامه دهید. این حرکت که باید در ۳ ست ۱۰ ثانیه‌ای انجام شود، تمام عضلات شکم، به‌خصوص زیر شکم را درگیر می‌کند و باعث شکسته‌شدن بافت چربی‌های این ناحیه می‌شود.

پا جمع داخل شکم: مثل تصویر، دراز بکشید و دست‌ها را محکم روی زمین قرار دهید. پاها را به هم بچسبانید و از زانو خم کنید. در همین حالت آرام هر دو پا را داخل شکم جمع کنید تا جایی که کمی باسن از زمین جدا شود. آرام پاها را به حالت اول برگردانید و روی زمین بگذارید. این حرکت علاوه بر اینکه عضلات پایین تا وسط شکم را درگیر می‌کند و به بافت چربی فشار می‌آورد، برای افرادی که گودی کمر دارند نیز بسیار مفید است. این حرکت را در ۵ ست و هر بار، ۱۵ تکرار انجام دهید.

دراز و نشست معمولی: مثل تصویر روی زمین دراز بکشید. دست‌ها در امتداد بدن باشند و پاها را از زانو خم کنید. آرام بدن را تا ۴۵ درجه از زمین بلند کنید و آرام به حالت اول برگردید. این حرکت را که تمام عضلات شکم را درگیر می‌کند در ۴ ست ۱۰ تا ۱۵ تایی انجام دهید.

دراز و نشست چرخشی: مثل تصویر روی زمین دراز بکشید و دست‌ها را کنار سر قرار دهید. مثل حرکت دراز و نشست، بدن را آرام از زمین جدا کنید و تا جایی بالا بیاورید که بتوانید با هر بار بالا آمدن، بدن را کمی بچرخانید و آرنج دست راست را به پای چپ بزنید و در حرکت بعدی آرنج دست چپ را به پای راست بزنید. این حرکت را که علاوه بر تقویت عضلات راست شکمی، عضلات بیرونی شکم و زیر دنده‌ها را نیز تقویت می‌کند، در ۳ ست ۱۰ تایی انجام دهید.

چرخش پایین تنه: مثل تصویر روی زمین دراز بکشید. دست‌ها را باز کنید و کنار بدن محکم روی زمین قرار دهید. پاها را به هم بچسبانید و از زانو خم و داخل شکم جمع کنید و نگه‌دارید.حالا آرام پاهای به هم چسبیده و از زانو خم شده را به طرف راست و بعد چپ بدن بچرخانید. این حرکت را که تمام عضلات کمربند میانی بدن را درگیر و تقویت می‌کند، در ۳ تا ۴ ست و هر بار ۱۰ مرتبه انجام دهید.

پرتاب پا به جلو: مثل تصویر دراز بکشید. از یک نفر کمک بگیرید. پاهای یار کمکی را محکم بگیرید و پاهای خود را به‌صورت جفت بالا بیاورید و از یار کمکی بخواهید که پاهای شما را آرام به جلو پرت کند. در همین حال شما با منقبض‌کردن عضلات شکم باید کمی مقاومت کنید. این حرکت را که تمام عضلات شکم را درگیر می‌کند، در ۳ ست ۱۰ تا ۱۵تایی انجام دهید.

انقباض کل بدن: مطابق تصویر نوک انگشتان پاها و آرنج دست‌ها را روی زمین بگذارید و کل بدن را بالا بیاورید. بدن را در یک خط حداقل ۱۰ ثانیه نگه‌دارید. بعد آرام دراز بکشید و استراحت کنید و دوباره این کار را تکرار کنید. این حرکت را که یک تمرین فوق‌العاده برای تقویت تمام عضلات نگهدارنده بدن در پشت، جلو، دست‌ها، پاها و شکم است در ۲ تا ۳ ست ۱۰ ثانیه‌ای انجام دهید.

سر و تنه بالا: مثل تصویر روی شکم دراز بکشید و دست‌ها را روی زمین بگذارید. سر و تنه را با کمک دست‌ها آرام از روی زمین بلند کنید تا جایی که آرنج‌ها قفل شوند. به بدن و عضلات انقباض دهید و ۵ ثانیه در همین حالت بمانید و باز آرام به حالت اولیه برگردید. این حرکت که تمام عضلات را از طریق انقباض ایستایی و کشش‌های پویا تقویت می‌کند و باعث تقویت دست‌ها نیز می‌شود، در ۵ تکرار انجام دهید.

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منابع

  • منبع مقاله پایگاه اطلاع رسانی سلامت ایرانیان به نشانی http://www.salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=77710&Type=2
  • منبع تصویر huffpost

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

اطلاعات پزشکی

واریس

درمان‌های جدید واریس

زیبایی

انجام لیزر لیپولیز

لیزر لیپولیز چیست و چگونه عمل می‌کند؟

زیبایی

عمل لیپوماتیک

از لیپوماتیک بیشتر بدانید

زیبایی

فرآیند کویتیشن اولتراسوند

آیا کویتیشن اولتراسوند در از بین‎ بردن چربی مؤثر است؟

تغذیه و سلامتی

کاهش سریع وزن

کاهش سریع وزن

پوست و مو

روش درمانی شاک‌ویو‌‌تراپی در کاهش سلولیت

درمان سلولیت با شاک‌ویو‌‌تراپی

تغذیه و سلامتی

رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین

رژیم‌هایی با پروتئین بالا و کربوهیدرات پایین

تغذیه و سلامتی

کاهش وزن بدون رژیم‌های سخت

با اصول تغذیه و رژیم‌درمانی بیشتر آشنا شوید

زیبایی

انواع روش‌های پیکرتراشی غیرتهاجمی

انواع روش‌های پیکرتراشی غیرتهاجمی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *