گوشت مرغ برای کاهش خطر سرطان

متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف گوشت مرغ در دوران نوجوانی می‌تواند از بروز فاکتورهای پیش‌سرطان و در نهایت خطر ابتلا به سرطان روده در سنین بالاتر جلوگیری کند.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، در این مطالعه که روی نزدیک به 20 هزار داوطلب صورت گرفته مشخص شد: افرادی که در دوران نوجوانی مقدار بیشتری گوشت مرغ مصرف می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

 

نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که جایگزین کردن گوشت ماهی و مرغ حداقل در یک وعده غذایی به جای گوشت قرمز می‌تواند تا حدود 40 درصد احتمال ابتلا به بیماری‌های روده‌ای را کاهش دهد.

 

یکی از متخصصان در این مطالعه گفت: در میان سرطان‌های مختلف، سرطان روده بیشتر تحت تاثیر رژیم غذایی است.

 

مطالعات پیشین حاکی از آن است که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز فرآوری شده، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

 

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، نتایج این مطالعه در مجله «اپیدمولوژی» منتشر شده است.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (بدون رای)
Loading...

قوانین نظرات:سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه مختار به رد یا تایید نظرات شما بوده، همچنین ممکن است آنها را ویرایش نماید.

نظر خود را بگویید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *