سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

در هوای آلوده بیشتر ادویه بخورید!

در اصل ادویه قسمتی از یک گیاه معطر است که به صورت کامل، خرد یا پودر شده برای رنگ و عطر بخشیدن به غذاها استفاده می شود. ادویه ها تنوع بالایی داشته و هر کدام خواص و تأثیر بسیار خوبی در پیشگیری و حتی درمان بیماری ها دارند. ادویه ها به دلیل دارا بودن مواد مؤثر مانند آنتی اکسیدان ها و املاح و ویتامین، خواص خود را در بدن اعمال می کنند.

 

خواص ادویه ها

خواص ادویه ها

مسلماً مصرف آن ها حد و اندازه خاص خود را دارد زیرا مانند عصاره عمل می کند و مصرف بیش از اندازه ی آن ها نیز عوارض بدی روی سیستم های ایمنی بدن خواهد داشت. اکثر ادویه ها با تحریک سیستم ایمنی بدن و تولید فاکتورهای محافظت کننده به کاهش بروز بسیاری از بیماری ها و افزایش توان دفاعی بدن در مقابل بیماری ها کمک می کند. آن ها دارای خواص کوتاه و بلند مدت هستند.

از جمله خواص کوتاه مدت تأثیر آویشن در کاهش عفونت های ریوی و از جمله خواص بلند مدت تأثیر مثبت دارچین در کاهش بیماری دیابت و کاهش ابتلا به آن در بین افرادی است که به طور ارثی به آن مبتلا خواهند شد.

 

 آبلیمو

نکته: اصولاً باید از زمان ترکیب کردن ادویه ها با غذا حداقل ۳۰ دقیقه بگذرد تا مواد مؤثر آن خارج شود و سرکه و آبلیمو به خارج شدن بو و عطر این مواد مؤثر، سرعت می بخشد.
به دلیل درگیر شدن ریه ها، در این افراد علاوه بر مصرف خوراکی آن ها بهتر است از دم کرده و بخور اودیه های مناسب بیماری خود نیز بهره بگیرند.

آویشن و پونه از جمله گیاهان بسیار معروف و مؤثر در بهبود انواع بیماری های ریه هستند. طعم تند و تیز آن ها به کمتر شدن عوارض بیماری مانند سرفه های خشک و عفونت کمک می کند. نعنا، سیاه دانه و زنجبیل نیز در خوب شدن هر چه زودتر این بیماران تأثیر بسزایی دارند.

 

فلفل

چه افرادی باید به طور جدی در مصرف ادویه ها دقت کنند؟

کسانی که مبتلا به آسم هستند. به خصوص فلفل روی تشدید علائم آن ها تأثیر بسیار زیادی دارد. ولی زنجبیل، زعفران، زیره و دارچین به صورت شربت یا دمنوش به دلیل خواص آنتی اکسیدانی شان از جمله ادویه های خوب و مؤثر در پیشگیری از علائم این بیماری هستند. به دلیل آلودگی هوا و افزایش آلاینده ها در فصل زمستان مناسب است قبل از مبتلا شدن به این بیماری ها با مصرف ادویه ها از بروز آن جلوگیری کنید. رعایت این نکات را نیز به رانندگان وسایل نقلیه عمومی توصیه می کنیم.

مصرف گیاه سوسن در بین افراد دارای بیماری های تنفسی، زیاد مرسوم نیست، امّا بهتر است بدانید دمنوش این گیاه خواص ضد عفونی کنندگی زیادی دارد و به دفع هر چه سریع تر عفونت های تولید شده در بدن کمک می کند. بهتر است دمنوش آن را به همراه عسل مصرف کنید. در بعضی افراد پس از بهبودی بیماری تنفسی، سرفه ها به صورت مزمن ادامه می یابند. برای این کار آن ها را به صورت ملایم به کمک حرارت بو دهید و پس از پودر کردن آن را به میزان یک قاشق مرباخوری با عسل میل کنید. این کار را ۲ تا ۳ بار در روز انجام دهید.

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منابع

  • کتابخانه راستینه

منبع تصاویر 

  • spicehunter
  • thespicerack
  • tori
  • amazonaws

خواندن مطالب زیر به شما پیشنهاد می شود

ریپورتاژ

سیب و کره بادام زمینی

۸ غذای سالم که خوردن آنها بهتر از مصرف تنقلات ناسالم است

زیبایی

غبغب

غبغب و چگونگی رهایی از آن

پوست و مو

لیفتینگ با نخ

لیفتینگ با نخ و همه چیز درباره آن

اطلاعات پزشکی

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک: علائم، دلایل و درمان

پوست و مو

جوش‌های سرسیاه

۸ روش پاک‌سازی جوش‌های سرسیاه

زیبایی

ورزش دوران بارداری

آنچه باید در مورد تمرینات EMS بدانید

پوست و مو

خط اخم

چگونه از شر خط اخم خلاص شویم؟

سلامت عمومی

نتایج آزمایش

چگونه آزمایش های خود را متوجه شویم؟

سلامت عمومی

آزمایش کلسترول

تفسیر نتایج آزمایش کلسترول

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *