طرز تهیه سوپ سم زدا

سوپ سم زدا

طرز تهیه سوپ سم زدا :

زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 1ساعت و 25دقیقه
تهیه شده: برای 10پرس
اندازه هر پرس: 2فنجان

مواد لازم برای سوپ سم زدا

  • مواد لازم

2 قاشق چای خوری از روغن زیتون
3 فنجان هویج کوچک تکه شده
4 ساقه ی کرفس، چهارگوش شده
3 عدد شلغم کوچک پوست کنده و چهارگوش شده
1فنجان پیاز زرد چهارگوش شده
3 عدد سیر خردشده
2 عدد گوجه بزرگ چهارگوش شده
15 اونس لوبیا چشم بلبلی شسته شده و خشک شده
15 اونس لوبیاچیتی شسته شده و خشک شده
1 خوشه کلم پیچ، به خوبی خردشده
1 عدد کدوسبز، چهارگوش شده
فنجان گشنیز تازه، خردشده
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه

سبزی سوپ

تهیه سوپ

  • دستورالعمل

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. هویج ها، کرفس، شلغم ها و پیاز را اضافه کنید و برای 5 دقیقه بر روی گرمای اندک آهسته بجوشانید.

سیر را اضافه کنید و برای 3 دقیقه دیگر بجوشانید. مایه غذا، گوجه ها، لوبیاسفید و لوبیاچیتی را اضافه کنید و برای یک ساعت و یا تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند، بجوشانید.

حدود 20 دقیقه قبل از سروکردن غذا، کلم پیچ، کدوسبز و گشنیز را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. ادویه ی نمک و فلفل را قبل از سروکردن اضافه کنید.

سوپ سمزدا

  • اطلاعات غذایی به ازای هر وعده ( 2 فنجان‌ )

کالری: 133
کالری حاصل از چربی: 4
چربی: 1 گرم
چربی اشباع شده: صفر
کلسترول: صفر
سدیم: 495
کربوهیدرات ها: 27 گرم
فیبر: 8 گرم
شکر: 7 گرم
پروتئین: 7 گرم
کلسیم: 11 درصد
آهن: 10 درصد
wwp+: 3

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منبع
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 رای, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

قوانین نظرات:سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه مختار به رد یا تایید نظرات شما بوده، همچنین ممکن است آنها را ویرایش نماید.

نظر خود را بگویید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *