چرا باید کلم بروکلی بخوریم ؟

چه شما جزو افرادی باشید که عاشق کلم بروکلی هستند و چه جزو افرادی باشید که از آن متنفر هستند، باید بدانید کلم بروکلی دارای فهرست طولانی و قابل توجهی از خواص درمانی است.

کلم بروکلی

دلایلی برای خوردن کلم بروکلی

محققان دانشگاه ایلینوی، ژن های انتخابی کنترل کننده تجمع ترکیبات فنولیک در کلم بروکلی را شناسایی نمودند. مصرف ترکیبات فنولیک از جمله فلاونوئیدهای خاص، با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی ، دیابت ، آسم و چند نوع سرطان از قبیل سرطان کبد در ارتباط است. جک جوویک، متخصص ژنتیک بیان مینماید که “ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی خوبی دارند و شواهدی وجود دارد که این فعالیت آنتی اکسیدانی در حال افزایش، مسیرهای بیوشیمیایی وابسته به التهاب در پستانداران را تحت تاثیر قرار میدهد.

ما به التهاب نیاز داریم بدلیل آنکه آن نه تنها واکنش بدن نسبت به بیماری یا آسیب است، بلکه همچنین با شروع تعدادی از بیماری های تحلیل دهنده قوای جسمانی بدن در ارتباط است. افرادی که دارای رژیم غذایی شامل سطح معینی از این ترکیبات هستند، در معرض خطر کمتری برای ابتلا به این نوع بیماری ها خواهند بود “.

 

کلم بروکلی

کلم بروکلی ٬ مواد غذایی با کیفیت عالی

محققان دو نوع کلم بروکلی را انتخاب نمودند و فرزندان خود را از نظر توانایی آنها برای خنثی کردن رادیکال های اکسیژن در سنجش های سلولی آزمون نمودند. سپس آنها از یک تکنیک ژنتیکی به نام منبع تجزیه و تحلیل صفات کمی به جستجوی ژن های شامل در تولید فنولیک در بدن فرزندان خود پرداختند.

با شناسایی ژن های شامل در تجمع این ترکیبات، محققان یک گام به پرورش کلم بروکلی و سبزیجات مشابه مانند کلم پیچ و کلم با ترکیبات فنولیک نزدیک شدند.

جوویک اشاره میکند که “این مساله به چند دلیل در نظر گرفته میشود،”. “این کار یک گام در جهت آزمون ترکیبات فنولیک است، اما پاسخ نهایی آن نمیباشد. ما قصد داریم تا ژن های انتخابی که اینجا مشخص نمودیم را در نظر گیریم و از آنها در برنامه پرورش و بهبود خواص درمانی این سبزیجات استفاده کنیم.

در همین حال، ما باید مطمئن شویم که عملکرد، ظاهر و طعم آنها بخوبی حفظ میشود. ” اخبار خوب این است که ترکیبات فنولیک بصورت پایدار هستند، به این معنی که این سبزیجات میتوانند بدون از دست دادن کیفیت خود در جهت افزایش خواص درمانی و سلامت افراد پخته شوند. هنگامی که این سبزیجات مصرف میشوند، ترکیبات فنولیک جذب شده و مناطق خاصی از بدن را مورد هدف قرار میدهند یا در کبد متمرکز میشوند. فنولوئیدهایی که از طریق جریان خون پخش میشوند، التهاب را از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی کاهش میدهند.

 

اهمیت کلم بروکلی

اهمیت کلم بروکلی

جوویک بیان مینماید که “این ترکیبات تمام موادی را شامل میشوند که بدن ما نمیتواند آنها را تولید نماید، بنابراین ما باید آنها را از رژیم غذایی خود کسب کنیم،” جوویک بیان میکند که “این ترکیبات برای همیشه در پیرامون ما وجود ندارند، بنابراین ما هر سه یا چهار روز نیاز به خوردن کلم بروکلی یا برخی از گیاهان کلزایی دیگر داریم تا خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری های تحلیل دهنده قوای جسمانی بدن را کاهش دهیم”.

کلم بروکلی دارای کیفیت عالی است و قابل پخت و پز است و انواع مختلف موجود از آن را به رژیم غذایی خود اضافه نمایید.

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منابع
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 رای, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

قوانین نظرات:سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه مختار به رد یا تایید نظرات شما بوده، همچنین ممکن است آنها را ویرایش نماید.

نظر خود را بگویید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *